We use cookies to personalize content and ads and to analyze our traffic. Privacy Policy Cookie Policy

Fiat Doblo CARGO 1.3 HDI 2xZijdeur 90Pk! Facebook Fiat Doblo CARGO 1.3 HDI 2xZijdeur 90Pk! Twitter Fiat Doblo CARGO 1.3 HDI 2xZijdeur 90Pk! Whatsapp Report abuse Fiat Doblo CARGO 1.3 HDI 2xZijdeur 90Pk! Print Fiat Doblo CARGO 1.3 HDI 2xZijdeur 90Pk! Email

Fiat Doblo CARGO 1.3 HDI 2xZijdeur 90Pk!
8.800 €


Construction  1/2016 Year, Van 1 Previous Owners

Mileage  163.740 km, Used Diesel

Power  66 kW / 90 hp Manuel


ABS Airbag driver Central locking ESP On-board computer Power Assisted Steering Cruise control Air condition
Kleyn Trucks logo

Kleyn Trucks

Dealer, all vans
Zeiving 12, Vuren NL

General General

MakeFiat
ModelDoblo
CategoryUsed
Construction1.2016
Mileage163,740
Previous Owners1
VAT Deductible
Origin

Body Body

BodyVan
Drive
Body colorGrey
Metallic
Interior
Upholstery
Seats2
Doors

Engine & Gearbox Engine & Gearbox

FuelDiesel
Power66kW / 90hp
Engine capacity
EmissionEuro 5
GearboxManuel
Gears
Maintenance
Warranty

Options Options

Description Description

Kleyn Trucks
Zeiving 12
4214 KT Vuren NL
Phone: 31183668444
www.camionette.eu

Contact seller Contact sellerFiat Doblo - Reviews

Reviews


- 4 / 1 Reviews

Add Review

- Rate - 0
I bought a Fiat Doblo Cargo van from 2020 as a workhorse. In its segment this is the best option, I have carefully chosen, carefully studied the market. The loading volume is very pleasant, and the load capacity is impressive, and the comfort in the cabin was not neglected. Everything is done very carefully, nowhere sticks out of bare iron, even though the van is. The driver's seat is comfortable. Sound insulation is also good. I expect to use this car for many years to come, there is every reason to assume that it will be a reliable and practical assistant in business that does not require unnecessary effort and money.
---
Heb een Fiat Doblo Cargo bestelwagen uit 2020 gekocht als werkpaard. In zijn segment is dit de beste optie, ik heb zorgvuldig gekozen, de markt zorgvuldig bestudeerd. Het laad volume is zeer aangenaam, en het laadvermogen is indrukwekkend, en het comfort in de cabine werd niet verwaarloosd. Alles is zeer zorgvuldig gedaan, nergens steekt kaal ijzer uit, ondanks dat de bestelwagen is. De bestuurdersstoel is comfortabel. Geluidsisolatie is ook goed. Ik verwacht deze auto nog vele jaren te gebruiken is, er is alle reden om aan te nemen dat het een betrouwbare en praktische assistent in het bedrijfsleven zal worden die geen onnodige moeite en geld vereist.
Roman 21.10.2022
Ik had nooit gedacht dat deze jalopy zo'n goede recensie zou kunnen krijgen. En in zijn segment zal hij waarschijnlijk een van de laatste plaatsen krijgen, en verreweg de beste. Afgezien van een grote laadruimte, is er niets meer goeds aan deze auto dan dat hij beter zou zijn dan de rest van de busjes.